• 3D percetakan aplikasi

    3D percetakan aplikasi

    Rapid prototipe, Casting, desain Art, manufaktur Industrial, industri Shoe, industri Médis, jsb.
  • Scanning aplikasi 3D

    Scanning aplikasi 3D

    Automobile, tooling & casting, Aeronautics, Undur rékayasa, inspeksi 3D, Médis jsb
  • TENTANG KAMI

    TENTANG KAMI

    'Pangalaman keur R & D, manufaktur tina printer 3D 15+ taun' 25+ taun pangalaman keur R & D, manufaktur of scanner 3D

Printer SL 3D

  • efisiensi tinggi na speed maksimum bisa ngahontal 400g / h.
  • Sababaraha bagian bisa diolah dina waktos anu sareng ku software kontrol jeung aya sampurna bagian fungsi timer nulis.
  • Cocog jeung produksi tumpak leutik.
  • tanghi résin anu customizable; 1 kg résin bisa dicitak, nu utamana cocog pikeun R & D Tujuan.
  • Terstruktur scanner Lampu 3D

  • akurasi scanning bisa ngahontal 0.01mm (10 microns)
  • speed scanning tinggi, tunggal waktu scanning nyaeta kirang ti 3 detik ..
  • awakna utama dijieunna tina serat karbon, pikeun stabilitas termal.
  • Sanggup scanning duanana objék badag sarta objék akurat leutik.
  • Scanner nyaeta customizable nurutkeun ukuran obyék ..
  • cairan résin

    Alat laser sarta sistem tank résin replaceable adjustable nyieun printer SL 3D ti parusahaan SHDM cocog sareng puluhan résin cair mibanda sipat husus, kayaning tinggi-kateguhan,, résistansi-suhu luhur karét kawas, transparan, leungit lilin casting, castable jsb

    langganan

    东南 汽车
    合 工 大
    华为
    吉林 大学
    兰州 大学
    美 的
    奇瑞
    山东 博物馆
    上海 交大
    上汽 通用 汽车
    同济大学
    震旦
    中国 兵器 工业 集团
    中国 美术 学院