• 3D percetakan aplikasi

    3D percetakan aplikasi

    Rapid prototipe, Casting, desain Art, manufaktur Industrial, industri Shoe, industri Médis, jsb.
  • Scanning aplikasi 3D

    Scanning aplikasi 3D

    Automobile, tooling & casting, Aeronautics, Undur rékayasa, inspeksi 3D, Médis jsb
  • TENTANG KAMI

    TENTANG KAMI

    'Pangalaman keur R & D, manufaktur tina printer 3D 15+ taun' 25+ taun pangalaman keur R & D, manufaktur of scanner 3D

Printer SL 3D

  • efisiensi tinggi na speed maksimum bisa ngahontal 400g / h.
  • Sababaraha bagian bisa diolah dina waktos anu sareng ku software kontrol jeung aya sampurna bagian fungsi timer nulis.
  • Cocog jeung produksi tumpak leutik.
  • tanghi résin anu customizable; 1 kg résin bisa dicitak, nu utamana cocog pikeun R & D Tujuan.
  • Shoe Patterns 3D printing

    3D printing technology, as an important process in the rapid customization of footwear production chain, has been valued by footwear manufacturers. 3D printing brings shoe manufacturers not only the moldless ability but also efficient small batch production.

    langganan

    东南 汽车
    合 工 大
    华为
    吉林 大学
    兰州 大学
    美 的
    奇瑞
    山东 博物馆
    上海 交大
    上汽 通用 汽车
    同济大学
    震旦
    中国 兵器 工业 集团
    中国 美术 学院