• 3D percetakan aplikasi

    3D percetakan aplikasi

    Rapid prototipe, Casting, desain Art, manufaktur Industrial, industri Shoe, industri Médis, jsb.
  • Scanning aplikasi 3D

    Scanning aplikasi 3D

    Automobile, tooling & casting, Aeronautics, Undur rékayasa, inspeksi 3D, Médis jsb
  • TENTANG KAMI

    TENTANG KAMI

    'Pangalaman keur R & D, manufaktur tina printer 3D 15+ taun' 25+ taun pangalaman keur R & D, manufaktur of scanner 3D

Printer SL 3D

efisiensi tinggi na speed maksimum bisa ngahontal 400g / h.

Sababaraha bagian bisa diolah dina waktos anu sareng ku software kontrol jeung aya sampurna bagian fungsi timer nulis.

Cocog jeung produksi tumpak leutik.

tanghi résin anu customizable; 1 kg résin bisa dicitak, nu utamana cocog pikeun R & D Tujuan.

Patterns and tooling master

Rapid prototyping of any design

High quality small-batch fast tooling

Rapid tooling master production for urethane casting

High quality small-batch fast tooling

Largely shorten the R&D period

Shoe Patterns 3D printing

3D printing technology, as an important process in the rapid customization of footwear production chain, has been valued by footwear manufacturers. 3D printing brings shoe manufacturers not only the moldless ability but also efficient small batch production.

Producing shoe patterns, shoe soles, shoe trees in several hours

Replacing the traditional wooden mold & CNC mold

Producing shoe patterns for further casting

New shoe design verification

Shoe fast toolingN

langganan

东南 汽车
合 工 大
华为
吉林 大学
兰州 大学
美 的
奇瑞
山东 博物馆
上海 交大
上汽 通用 汽车
同济大学
震旦
中国 兵器 工业 集团
中国 美术 学院