Aplikasi penyuluh-Casting

boosts percetakan 3D casting incustry

Percetakan 3D ngabogaan kaunggulan speed pisan atra dina produksi tumpak leutik, sarta boga kaunggulan atra kanggo ngembangkeun jenis nu tangtu proyék, kayaning otomotif, aerospace, aviation, militer, karéta, motor, kapal, alat-alat mékanis, pompa cai, industri keramik , jsb 
A rupa produk casting tradisional anu susah pikeun ngahasilkeun ngan bisa dihasilkeun ku percetakan 3D kayaning 0.5mm turbin wilah, ragam passages minyak cooling internal, sarta sagala rupa castings Sacara stuktur kompléks. Konsumén ieu téh nyebarkeun sakuliah dunya.
Pikeun potongan seni, rupa-rupa molds pikeun produksi masal ogé bisa loba dipaké.

vakum Casting

真空 注 型 1

Dumasar kana aplikasi téknologi RP, garis ngembangkeun produk anyar, nu dipaké dina RTV Silicon karét molding na vakum Casting, geus ayeuna mah luas dilarapkeun kana widang mobil, éléktronik jeung sajabana médis

真空 注 型 2
真空 注 型 3

Pasisian: Low-tekanan suntik réaksi molding (Epoxy molding)

pasisian 1

Pasisian nyaéta prosés anyar dilarapkeun kana produksi moldings gancang. Éta campuran bahan polyurethane dua-komponén, nu nyuntik kana kapang gancang dina suhu normal sarta tekanan low, sarta diwangun ku prosés kimia na fisik kayaning polimérisasi, crosslinking na solidification bahan.

Ieu boga kaunggulan efisiensi tinggi, siklus produksi pondok, prosés basajan tur béaya rendah. Ieu cocog pikeun produksi skala leutik sidang di proses ngembangkeun produk, kitu ogé leutik-volume produksi, struktur basajan tina panutup jeung produksi produk kandel-walled badag kandel-walled sarta henteu rata.

molds lumaku téh: kapang résin, kapang ABS, aluminium alloy kapang casting bahan: bahan polyurethane dua-komponén sipat fisik: sarupa PP / ABS, produk nu boga anti sepuh, résistansi dampak kuat, gelar luhur of fit, gampang loading na unloading ciri.

Prinsip gawé di pasisian-tekanan low perfusion molding nyaéta saperti kieu: pre-kabentuk dua-komponén (atawa multi-komponén) bahan baku cairan anu fed kana sirah campur kode liwat nu pompa Pangukuran dina nisbah tangtu, lajeng terus dituang kana kapang pikeun ngahasilkeun molding solidification réaksi. The adjustment ratio kahontal ku parobahan dina speed pompa, nu keur dikawasa ku jumlah Unit ngurangan tina pompa jeung waktu suntik.

RIM2

/ Serat bertulang plastik bubuka vakum serat karbon (FRP)

FRP 1

Prinsip dasar tina prosés bubuka vakum nujul kana peletakan serat gelas, lawon serat gelas, rupa inserts, lawon release, résin lapisan permeabel, peletakan pipa résin tur ngawengku nilon (atawa karét, on gél lapisan jaket nu kapok). Silicone) pilem fleksibel (ie kantong vacuum), film jeung periphery tina rongga nu pageuh disegel.

rongga geus diungsikeun jeung résin ieu nyuntik kana rongga. A prosés molding nu hiji résin ieu impregnated sapanjang hiji pipa résin sarta beungeut serat dina vakum mun impregnate nu kebat serat dina suhu kamar atawa di handapeun panas.

FRP 2
真空 导入 4

casting Rapid

casting gancang 1

Mangrupakeun kombinasi antara téhnologi percetakan 3D jeung téhnologi casting tradisional geus nyababkeun téhnologi casting gancang. Prinsip dasar anu ngagunakeun téknologi percetakan 3D pikeun langsung atanapi henteu langsung nyitak busa leungit, kapang poliétilén, sampel lilin, template, kapang, core atawa cangkang pikeun casting, lajeng ngagabung prosés casting tradisional gancang tuang bagian logam.

Mangrupakeun kombinasi antara téhnologi percetakan 3D jeung prosés casting méré muter pinuh kana kaunggulan percetakan 3D gancang, béaya rendah, kamampuhan pikeun rancang bagian rumit sarta tuang nanaon logam, sarta henteu kapangaruhan ku bentuk jeung ukuran, sarta béaya rendah. Kombinasi maranéhanana bisa dipaké pikeun nyingkahan kelemahan, greatly ngajarkeun jeung pondok proses desain lengthy, modifikasi, redesign mun molding.

Rapid casting 2
casting gancang 3
casting gancang 4
casting gancang 6
casting gancang 7
casting gancang 8

casting Investment

casting investasi nujul kana metoda rélatif anyar casting logam, ogé katelah kapang pinuh, vaporization, sarta casting cavityless. prototipe anu dijieunna tina busa (FOAMED plastik) jeung biasana dimekarkeun polystyrene. The kapang positif ieu ngeusi keusik matak (FOVNDRY keusik) pikeun ngabentuk kapang (kapang), sarta sarua bener keur kapang négatip. Nalika logam molten geus nyuntik kana kapang anu (ie, kapang dijieunna tina polystyrene), busa evaporates atawa geus leungit, ninggalkeun kapang négatip tina keusik foundry ngeusi logam molten. Metoda ieu casting ieu engké diadopsi ku komunitas sculptor na ayeuna dipake di manufaktur industri.

融 模 铸造 1

printer SL 3D dianjurkeun

Ukuran badag tina printer SL 3D disarankeun, kayaning 3DSL-600Hi kalayan ngawangun volume 600 * 600 * 400 mm sarta mesin badag tina 3DSL-800Hi kalayan ngawangun volume 800 * 600 * 550mm.