Jasa Percetakan 3D

Salaku perusahaan percetakan 3D sareng langkung ti sapuluh taun pangalaman dina ngolah modél, Shanghai DM 3D Technology Co., Ltd (cabangna SHDM), ngagaduhan puluhan printer kelas 3D kelas SLA, ratusan printer 3D FDM desktop sareng sababaraha logam 3D printer, nyayogikeun jasa percetakan 3D pikeun rékayasa plastik sareng bahan logam kalebet résin, ABS, PLA, nilon, baja kapang, stainless steel, alloy kobalt-kromium, alloy titanium, alloy aluminium, alloy nikel, sareng sajabana Kami ngaminimalkeun biaya pikeun konsumén sareng urang manajemén operasi unik sareng pangaruh skala.

Aplikasi tina jasa percetakan 3D

Jasa percetakan 3D : SLA (litografi stereo), FDM (Modely Deposition Modél), SLS (Selective Laser Sintering), sareng sajabana nyayogikeun produksi terpadu sanaos tingkat kasulitan modél gedong, anu dicirikeun ku kaunggulan gancang-gancang sareng percetakan tinggi-ukuran barang ageung.

Jasa modél kustomisasi : Kanggo modél percetakan 3D, kami ogé nyayogikeun prosés-prosés sapertos polishing, lukisan, pewarnaan, sareng electroplating. Téknologi Shanghai DM 3D nyayogikeun jasa modél kustomisasi modél percetakan 3D dina sababaraha bidang, kalebet prototipe, modél cetakan, cetakan sapatu, perawatan médis, desain seni wisuda, modél tabel tabel kustomisasi, percetakan 3D, animasi, karajinan tangan, perhiasan, pabrik mobil, sareng 3D nyetak bonéka potrét, kado dicetak 3D, jsb.

1

Mobil sareng suku cadang

2

Produksi prototipe

3

Pabrik kapang

4

industri médis

5

manufaktur Industrial

6

Parabot éléktronik

7

Animasi & kreativitas budaya

8

Aeroangkasa

9

Desain seni

10

Mobil sareng suku cadang

Prosés Kerjasama 3D

percetakan 3D

Kasus percetakan 3D

8

Patung percetakan 3D ageung

6

3D bagian percetakan langsung-panggunaan

2

3D modél transparan percetakan

gambar001

Modél arsitéktur percetakan 3D

7

Prototipe percetakan 3D produk manufaktur industri

5

Modél tampilan percetakan 3D

4

3D modél médis percetakan

3

3D cetakan sapatu cetakan

Sababaraha karya percetakan 3D

Dina raraga nangtayungan sareng ngahargaan hak cipta intelektual pangguna, kami ngan nunjukkeun sababaraha karya, punten titipkeun pesen online pikeun langkung seueur inpormasi.

1 (2)
1
-1
4