scanning 3D

Analisis aplikasi scanning 3D

扫描 应用 1

scanner 3D anu loba dipaké. Ieu bisa ngomong yén sagala scanner 3D bisa dipaké pikeun nyieun model data 3D ti obyék fisik.

manufaktur mobil

扫描 应用 2

Desain sarta ngembangkeun prosés tutumpakan kayaning mobil jeung motor geus jiga di luhur.

扫描 应用 3
扫描 应用 4

industri ukiran

扫描 应用 5

Jeung scanner 3D, desainer hijina perlu ngukir citakan sarta nyeken eta ku scanner 3D. Sesa karya bisa dilakukeun dina mesin ukiran, nu greatly naek efisiensi produksi.

karya seni katara

扫描 应用 6

Loba masterpieces seni titilar kabudayaan mulia pisan populer di kalangan masyarakat. Mecenghulna scanner non-kontak ngajadikeun klasik ieu nimbulkeun dihasilkeun kana kanyataan. Meunang model 3D ku scanning na leungeun eta leuwih ka printer 3D pikeun gancang nyalin karya seni klasik.

scanner dianjurkeun

Terstruktur scanner 3D lampu

scanner 3D laser Handheld