Desain sabalikna / jasa modeling

rékayasa ngabalikkeun

逆向 1

Éta prosés réproduksi téhnologi desain produk, nu mangrupakeun analisis sabalikna jeung panalungtikan dina produk target, kukituna deducing na deriving unsur desain aliran produk urang processing, struktur organisasi, ciri hanca na spésifikasi teknis pikeun ngahasilkeun fungsi sarupa, nu teu persis produk anu sarua.

逆向 2
逆向 3
逆向 4

scanner 3D recommened

Mirage scanner 3D 4-mata

3x / 7X / SX laser handheld scanner 3D