Reverse shërbimit të projektimit / Modeling - Digital Prodhim Co, Ltd

products

inxhinieri Reverse

逆向 1

Ajo është një proces i projektimit të produktit riprodhimit teknologji, e cila është një analizë e kundërt dhe kërkime mbi një produkt të synuar, duke deducing dhe që rrjedhin elementet e projektimit të rrjedhës së produktit të përpunimit, strukturën organizative, karakteristikat funksionale dhe specifikimet teknike për të prodhuar funksione të ngjashme, e cila është jo saktësisht të njëjtin produkt.

逆向 2
逆向 3
逆向 4

3D skaner recommened

Mirage 4-sy 3D skaner

3X / 7X / SX lazer handheld 3D skaner