industria e këpucëve

Shtypjen 3D rrit industrinë e këpucëve

鞋 应用 4

                                  Një grumbull i këpucë Nike printuar me printer 3D SL në Shanghai dyqan Qendra anije 

Në vitet e fundit, teknologjia 3D shtypjen ka depërtuar gradualisht në fushën e shoemaking. Nga moulds kanban këpucëve në lëmues moulds këpucëve, për moulds prodhimit, dhe madje edhe thembra përfunduar këpucëve, duket se teknologjia 3D shtypjen mund të shihet kudo. Edhe pse 3D shtypura këpucë ende nuk janë popullarizuar në Dyqane këpucësh, për shkak të mundshëm të projektimit dhe customization mundësitë e këpucë 3D shtypura të, shumë gjigandët këpucëve në shtëpi dhe jashtë vendit kanë bërë shpesh përpjekje në këtë fushë e teknologjisë në zhvillim në vitet e fundit.

Të përshpejtuar verifikimin projektimit dhe shkurton ciklin e zhvillimit

鞋 应用 1

Në fazën e hershme të projektimit këpucë, mostrat këpucëve myk zakonisht përdoren mjete tradicionale të tilla si lathes, bit stërvitje, makina punching, dhe makina derdhur. Procesi i prodhimit ishte shumë kohë dhe të rritur kohën e nevojshme për hartimin dhe verifikimin e moulds këpucëve. Në të kundërt, shtypjen 3D automatikisht dhe shpejt mund të konvertohet mostra këpucëve kompjuter në modele, të cilat jo vetëm që kapërcen kufizimet e proceseve tradicionale, por edhe rikthen koncepti i projektimit të mirë, dhe bashkëpunon me testimin e produktit dhe optimization.

Unlimited nga struktura, efikasitet të lartë dhe fleksibilitet

鞋 应用 2

Duke u bazuar në përparësitë e prodhimit dixhitale të shpejtë, teknologji 3D shtypjen nuk është i kufizuar nga struktura, duke lejuar designers të lëshoj frymëzimin e tyre. Përveç kësaj, shtypjen fleksibilitet 3D lehtëson designers për të modifikuar harton dhe për të zvogëluar shpenzimet upfront për shkak të myk Rework.

3D shtypjen alows posibility e customization personalilzed

鞋 应用 3

 pritet që këpucët 3D shtypura mund të jetë i personalizuar costomization për civilët. Zakonisht, për shkak të kostos së proceseve, lëndëve të para, kërkimin dhe zhvillimin, çmimi i këpucëve të përshtatur është shumë më e lartë se ajo e këpucë të zakonshëm. shtypjen 3D mund të zvogëlojë koston e bukur, shkurton ciklin e zhvillimit dhe të sigurojë përdorimin materiale. Në të ardhmen, pritet për të plotësuar nevojat individuale të konsumatorëve në procesin e prodhimit duke minimizuar koston e prodhimit të ndërmarrjeve.

Krijimi i konsumatorëve këmbë bazës së të dhënave të informacionit

鞋 应用 5

Shtypjen 3D është i bazuar në 3D informacionit të dhënave modelimit të gjurmët e konsumatorit, dhe pastaj përdor printer 3D për të prodhuar shtrojë, thembra dhe këpucë që plotësisht të përputhen me formën këmbë e konsumatorit, përshpejtimin e optimizimin e linjës produktit, dhe duke sjellë praktike ushtron në platformën personalizuar e industrinë e këpucë.

3D printera rekomanduar

customization personalizuar: 3DSL-360 & 3DSL-450

Prodhimi i vogël Batch: 3DSL-600 & 3DSL-800