• 3D Printing KËRKESË

  3D Printing KËRKESË

  prototip të shpejtë, Kallëp, Dizajni Art, prodhimit industrial, industrinë e këpucëve, industrinë mjekësore, etj.
 • 3D SKANIMIT KËRKESË

  3D SKANIMIT KËRKESË

  Automobile, përpunim mekanik dhe që hedh, ajror, xhenio, inspektimi 3D, Medical etj
 • RRETH NESH

  RRETH NESH

  'Përvojë për R & D, prodhimit e printera 3D 15+ vjet 25+ vite përvojë për R & D, prodhimit e 3D skaner

SL 3D Printer

Efikasitet të lartë dhe shpejtësia maksimale mund të arrijë 400g / h.

pjesë të shumta mund të trajtohen në të njëjtën kohë nga software të kontrollit dhe nuk ka pjesë të përsosur funksion të vetë-kompozimin.

Të përshtatshme për prodhimin grumbull të vogël.

tanke rrëshirë janë të përshtatshëm; 1 kg rrëshirë mund të shtypet, i cili është i përshtatshëm veçanërisht për R & D qëllim.

Patterns and tooling master

Rapid prototyping of any design

High quality small-batch fast tooling

Rapid tooling master production for urethane casting

High quality small-batch fast tooling

Largely shorten the R&D period

Shoe Patterns 3D printing

3D printing technology, as an important process in the rapid customization of footwear production chain, has been valued by footwear manufacturers. 3D printing brings shoe manufacturers not only the moldless ability but also efficient small batch production.

Producing shoe patterns, shoe soles, shoe trees in several hours

Replacing the traditional wooden mold & CNC mold

Producing shoe patterns for further casting

New shoe design verification

Shoe fast toolingN

klient

东南 汽车
合 工 大
华为
吉林 大学
兰州 大学
美 的
奇瑞
山东 博物馆
上海 交大
上汽 通用 汽车
同济大学
震旦
中国 兵器 工业 集团
中国 美术 学院