• 3D PRINTING APLIKASI

    3D PRINTING APLIKASI

    Rapid rancangan, Casting, desain Art, Manufaktur Industrial, industri Pengantin industri Medical, etc.
  • Maca cepet APLIKASI 3D

    Maca cepet APLIKASI 3D

    Automobile, perkakas & casting, Penerbangan, Kuwalik engineering, pengawasan 3D, Medical etc.
  • BABAGAN AWAKE DHEWE

    BABAGAN AWAKE DHEWE

    'Pengalaman kanggo R & D, Manufaktur saka printer 3D 15+ taun' 25+ taun pengalaman kanggo R & D, Manufaktur saka scanner 3D

Printer SL 3D

  • efficiency dhuwur lan kacepetan maksimum bisa tekan 400g / h.
  • Macem bisa dianggep ing wektu sing mèh padha déning piranti lunak kontrol lan ana sampurna bagean fungsi dhewe-nulis.
  • Cocog kanggo produksi kumpulan cilik.
  • nawakke Resin sing biso; 1 kg resin bisa dicithak, kang utamané cocok kanggo R & D waé.
  • Kabentuk Scanner cahya 3D

  • akurasi Mindhai bisa tekan 0.01mm (10 microns)
  • kacepetan mindhai dhuwur, siji wektu mindhai kurang saka 3 detik ..
  • awak utama digawe saka serat karbon, kanggo stabilitas termal.
  • Saged mindhai loro obyek gedhe lan obyek akurat cilik.
  • Scanner customizable miturut ukuran obyek ..
  • Liquid Resin

    Piranti laser lan sistem tank resin replaceable luwes nggawe printer SL 3D saka perusahaan SHDM kompatibel karo Welasan resins Cairan karo khusus, kayata dhuwur-kateguhan,, resistance-suhu dhuwur karet-kaya, transparent, ilang lilin casting, castable etc.

    customer

    东南 汽车
    合 工 大
    华为
    吉林 大学
    兰州 大学
    美 的
    奇瑞
    山东 博物馆
    上海 交大
    上汽 通用 汽车
    同济大学
    震旦
    中国 兵器 工业 集团
    中国 美术 学院