desain arsitektur

model arsitektur printing 3D

Aplikasi saka printing 3D ing lapangan arsitektur ora winates kanggo Printing arsitektur 3D sakabèhé, nanging uga wis Applied ing produksi komponen Komplek, model miniatur (model planning, model simulasi angin trowongan, tabel wedhi, lan sapiturute) kanggo program exchange lan tampilan njaba.

微 信 图片 _20181030102126

tata letak situs 3D lan wedhi printing Tabel 3D

建筑 模型 er

Ing 3-dimentional situs tata lan wedhi meja, construction sauntara bangunan kantor, crane menara, bar baja, yard, mesin, lan sapiturute bisa diatur kanthi manual. Tata letak situs project lan desain CI bisa dibayangke liyane intuitively lan omahmu dening penyebaran prajurit, planning lan ngleksanani saka rancangan situs ing meja wedhi. tata letak situs 3-dimentional lan meja wedhi uga bisa bantuan kanggo nggambarake pembangunan paling anyar ing situs, golek solusi sing paling apik, ngoptimalake sumber persediaan, èfèktif nyimpen biaya lan nambah kualitas project. printing 3D bener teknologi relatif diwasa. Ing mangsa, printing 3D bakal ngetik luwih lan luwih rumah tangga. Mungkin sampeyan bisa print kabeh jinis pribadi, bahan lan malah ngecor mesin sing perlu ing ngarep, lan siji dina kita bisa print metu omah kita dhewe, lan kabeh bayangan bakal diverifikasi.

建筑 3

komponen Prefabricated printing 3D

Ing 3-dimentional situs tata lan wedhi meja, construction sauntara bangunan kantor, crane menara, bar baja, yard, mesin, lan sapiturute bisa diatur kanthi manual. Tata letak situs project lan desain CI bisa dibayangke liyane intuitively lan omahmu dening penyebaran prajurit, planning lan ngleksanani saka rancangan situs ing meja wedhi. tata letak situs 3-dimentional lan meja wedhi uga bisa bantuan kanggo nggambarake pembangunan paling anyar ing situs, golek solusi sing paling apik, ngoptimalake sumber persediaan, èfèktif nyimpen biaya lan nambah kualitas project. printing 3D bener teknologi relatif diwasa. Ing mangsa, printing 3D bakal ngetik luwih lan luwih rumah tangga. Mungkin sampeyan bisa print kabeh jinis pribadi, bahan lan malah ngecor mesin sing perlu ing ngarep, lan siji dina kita bisa print metu omah kita dhewe, lan kabeh bayangan bakal diverifikasi.

printer SL 3D dianjurake

Kabeh seri seri 3DSL saka printer 3D