industri sepatu

printing 3D Guwarsa industri sepatu

鞋 应用 4

                                  A kumpulan shoes Nike dicithak dening printer SL 3D ing Shanghai tengah kapal penggedhe nyimpen 

Ing taun anyar, teknologi printing 3D wis mboko sithik penetrated ing lapangan Shoemaking. Saka cetakan sepatu kanban kanggo sanding cetakan sepatu, kanggo cetakan produksi, lan malah rampung soles sepatu, dadi misale jek sing teknologi printing 3D bisa katon nang endi wae. Senajan 3D dicithak shoes durung popularized ing toko sepatu, amarga potensial desain lan pangaturan dhewe kemungkinan saka shoes 3D dicithak, akeh Buta sepatu ing ngarep lan luar negeri wis kerep upaya ing lapangan teknologi berkembang ing taun anyar.

Akselerasi verifikasi desain lan shorten siklus pembangunan

鞋 应用 1

Ing tataran awal saka desain Footwear, jamur sepatu conto biasane digunakake pribadi tradisional kayata kangeroo, pengeboran bit, mesin punching, lan mesin ngecor. Proses produksi banget wektu akeh lan tambah wektu dibutuhake kanggo ngrancang lan verifikasi cetakan sepatu. Ing kontras, printing 3D otomatis lan cepet bisa ngowahi conto sepatu komputer model, kang ora mung mantep ing watesan saka pangolahan tradisional, nanging uga mbangun konsep desain luwih, lan cooperates karo testing produk lan Optimization.

Unlimited dening struktur, efficiency dhuwur lan keluwesan

鞋 应用 2

Adhedhasar kaluwihan saka produksi cepet digital, teknologi printing 3D ora winates dening struktur, saéngga perancang kanggo unleash inspirasi. Kajaba iku, keluwesan printing 3D gampang perancang kanggo ngowahi designs lan ngurangi biaya bayaran ing ngarep amarga jamur nulis ulang.

printing 3D alows ing posibility kustomisasi personalilzed

鞋 应用 3

 iku wis samesthine yen shoes 3D dicithak bisa pribadi costomization kanggo sipil. Biasane, amarga biaya saka pangolahan, bahan mentahan, riset lan pangembangan, rega sepatu selaras akeh sing luwih dhuwur tinimbang sing saka shoes biasa. printing 3D bisa nyuda biaya cetakan, shorten siklus pembangunan lan nyedhiyani praktis materi. Ing mangsa, iku wis samesthine kanggo ketemu karo kabutuhan individu saka konsumen ing proses produksi nalika minimalake biaya produksi Enterprises.

Netepake database informasi mlaku customer

鞋 应用 5

printing 3D adhedhasar 3D modeling Alexa data saka HBS customer, banjur nggunakake printer 3D kanggo gawé insole, soles lan sepatu sing kebak salaras kanggo wangun sikil customer kang, kang nyepetke munggah Optimization saka produk baris, lan nggawa praktis pakaryan kanggo platform pribadi industri Footwear.

printer 3D dianjurake

pangaturan dhewe pribadi: 3DSL-360 & 3DSL-450

produksi Kumpulan cilik: 3DSL-600 & 3DSL-800