desain Reverse / layanan Modeling

engineering Reverse

逆向 1

Iku proses reproduksi teknologi desain produk, kang analisis mbalikke lan riset ing produk target, mangkono deducing lan deriving unsur desain aliran prodhuk kang Processing, struktur organisasi, ciri fungsi lan specifications technical kanggo gawé fungsi padha, kang ora persis prodhuk padha.

逆向 2
逆向 3
逆向 4

scanner 3D recommened

Mirage scanner 3D 4-mripat

3x / 7X / SX laser genggem scanner 3D