industri sapatu

percetakan 3D boosts industri sapatu

鞋 应用 4

                                  A tumpak sapatu Nike dicitak ku printer SL 3D di Shanghai puseur andalannya toko 

Dina taun anyar, téhnologi percetakan 3D geus laun ditembus dina widang shoemaking. Ti molds sapatu kanban jeung Sanding molds sapatu, mun molds produksi, komo rengse Soles sapatu, sigana yen téhnologi percetakan 3D bisa ditempo madhab. Sanajan 3D dicitak sapatu can kungsi ngawanohkeun di toko sapatu, alatan potensi rarancang jeung kustomisasi kemungkinan tina sapatu 3D dicitak, loba raksasa sapatu di imah na mancanagara geus remen dijieun usaha dina widang téhnologi munculna di taun anyar.

Ngagancangkeun verifikasi rarancang jeung shorten daur ngembangkeun

鞋 应用 1

Dina tahap mimiti desain footwear, kapang sapatu sampel biasana dipake parabot tradisional kayaning lathes, mata bor, mesin punching, sarta mesin molding. Proses produksi éta pisan consuming waktos na ningkat waktu diperlukeun pikeun ngarancang jeung verifying molds sapatu. Kontras, percetakan 3D otomatis tur gancang bisa ngarobah sampel sapatu komputer kana model, nu teu ukur overcomes keterbatasan prosés tradisional, tapi ogé restores konsép design hadé, sarta cooperates kalawan nguji produk na optimasi.

Unlimited ku struktur, efisiensi tinggi sarta kalenturan

鞋 应用 2

Dumasar kaunggulan produksi gancang digital, téhnologi percetakan 3D teu kawates ku struktur, sahingga désainer mun unleash inspirasi maranéhanana. Sajaba ti éta, kalenturan percetakan 3D facilitates désainer ngarubah desain jeung ngurangan waragad upfront alatan kapang rework.

percetakan 3D alows nu posibility of kustomisasi personalilzed

鞋 应用 3

 eta diperkirakeun yén sapatu 3D dicitak bisa pribadi costomization keur sipil. Biasana, alatan biaya prosés, bahan baku, panalungtikan sarta pamekaran, harga sapatu ngaropéa téh loba nu leuwih luhur ti éta tina sapatu biasa. percetakan 3D bisa ngurangan biaya molds, shorten daur ngembangkeun sarta nyadiakeun utilization bahan. Dina mangsa nu bakal datang, éta diperkirakeun minuhan kaperluan individu ngeunaan pamakéna dina proses produksi bari ngaminimalkeun biaya produksi usaha.

Ngadegkeun database informasi kaki customer

鞋 应用 5

percetakan 3D dumasar kana 3D modeling informasi data tina footsteps customer urang, lajeng ngagunakeun printer 3D pikeun ngahasilkeun insole, Soles jeung sapatu nu pinuh akur jeung bentukna kaka customer urang, ngebut nepi ka optimasi garis produk, sarta bringing praktis latihan kana platform pribadi industri footwear.

printer 3D dianjurkeun

kustomisasi pribadi: 3DSL-360 & 3DSL-450

Produksi tumpak leutik: 3DSL-600 & 3DSL-800