prototipe Rapid

prototipe Rapid

verifikasi Majelis: Alatan sambungan seamless tina téhnologi RP CAD / Cam, éta gancang bisa ngahasilkeun bagian struktural, pariksa jeung nganalisis struktur jeung assembly produk, jadi yén desain produk bisa gancang dievaluasi tur dites sahingga daur ngembangkeun nyaeta disingget sarta waragad ngembangkeun diréduksi sahingga ngaronjatkeun persaingan pasar.

verifikasi Manufacturability: mariksa sarta evaluate proses manufaktur saterusna tina rarancang kapang tumpak, proses produksi, prosés assembly, tumpak design fixture, jsb kalawan prototipe, nyingkahan masalah produksi jeung karugian badag anu bisa jadi dibalukarkeun ku defects design sanggeus ngasupkeun proses produksi tumpak. 

RP 1
RP2
RP3
RP4
RP6
RP7
RP8

rékayasa Panalungtikan

工程 研究 1

Desain landasan keur fasilitas rekreasi cai

Ieu-precision tinggi disimpen model keur desain runners di fasilitas rekreasi cai, dijieun tina percetakan SL 3D dina résin photosensitive pinuh transparan. Tuang cairan berwarna jeung pariksa sebaran jalur aliran sarta netepkeun rationality ku observasi aliran cairan berwarna.

printer dianjurkeun

Kabéh runtuyan kekembangan badag printer SL 3D