desain arsitéktur

Modél arsitéktur percetakan 3D

Aplikasi tina percetakan 3D dina widang arsitéktur henteu dugi ka percetakan arsitéktur 3D sakabéh, tapi ogé geus dilarapkeun dina produksi komponén kompléks, model miniatur (model tata, model simulasi torowongan angin, tabel keusik, jsb) pikeun program bursa jeung tampilan éksternal.

微 信 图片 _20181030102126

perenah situs 3D jeung keusik percetakan tabel 3D

建筑 模型 er

Dina 3-dimentional situs perenah jeung keusik tabel, pangwangunan samentara wangunan kantor, cranes munara, bar baja, yard, mesin, jsb bisa disaluyukeun sacara manual. Tata perenah situs proyék jeung desain CI bisa reflected langkung intuisi sarta teu bisa diduga ku deployment, tata sarta latihan tina tata perenah situs dina tabel keusik. perenah situs 3-dimentional na tabel keusik ogé bisa mantuan ngeunteung kana kamajuan panganyarna dina loka, neangan solusi pangalusna, ngaoptimalkeun alokasi sumberdaya, éféktif ngahemat waragad sarta ngaronjatkeun kualitas proyék. percetakan 3D sabenerna ngarupakeun téhnologi rélatif asak. Dina mangsa nu bakal datang, percetakan 3D moal asupkeun beuki loba rumahtangga. Meureun anjeun bisa nyitak sagala jinis parabot, bahan jeung malah molding mesin nu peryogi di imah, sarta hiji poé bisa nyitak kaluar imah urang sorangan, sarta sagala imajinasi bakal diverifikasi.

建筑 3

komponén Prefabricated percetakan 3D

Dina 3-dimentional situs perenah jeung keusik tabel, pangwangunan samentara wangunan kantor, cranes munara, bar baja, yard, mesin, jsb bisa disaluyukeun sacara manual. Tata perenah situs proyék jeung desain CI bisa reflected langkung intuisi sarta teu bisa diduga ku deployment, tata sarta latihan tina tata perenah situs dina tabel keusik. perenah situs 3-dimentional na tabel keusik ogé bisa mantuan ngeunteung kana kamajuan panganyarna dina loka, neangan solusi pangalusna, ngaoptimalkeun alokasi sumberdaya, éféktif ngahemat waragad sarta ngaronjatkeun kualitas proyék. percetakan 3D sabenerna ngarupakeun téhnologi rélatif asak. Dina mangsa nu bakal datang, percetakan 3D moal asupkeun beuki loba rumahtangga. Meureun anjeun bisa nyitak sagala jinis parabot, bahan jeung malah molding mesin nu peryogi di imah, sarta hiji poé bisa nyitak kaluar imah urang sorangan, sarta sagala imajinasi bakal diverifikasi.

printer SL 3D dianjurkeun

Sadaya seri ti séri 3DSL tina printer 3D