dizajn arkitektonike

Modeli Architectural shtypjen 3D

Aplikimi i shtypjes 3D në fushën arkitektonike nuk është i kufizuar në përgjithshëm shtypjen arkitekturës 3D, por edhe është aplikuar në prodhimin e komponenteve komplekse, modele miniaturë (modele të planifikimit, modele tunel aerodinamik simulimi, tavolina rërë, etj) për programin shkëmbimi dhe ekran të jashtëm.

微 信 图片 _20181030102126

paraqitjen 3D faqe dhe rërë shtypje tabela 3D

建筑 është në 模型

Në 3-Dimensional paraqitjen site dhe rërë tryezë, ndërtimi i përkohshëm i ndërtesave zyra, vinça kullë, bare çeliku, oborre, makineri, etj mund të rregullohen me dorë. Vendndodhjen e projektit faqosje dhe dizajn CI mund të reflektohet më intuitive dhe të thellë nga vendosja, planifikimin dhe realizimin e të vend paraqitjen në tryezë rërë. faqe paraqitjen 3-dimentional dhe tabela rërë gjithashtu mund të ndihmojë për të reflektuar zhvillimet e fundit në vend, të gjetur zgjidhjen më të mirë, zgjedh alokimin e burimeve, në mënyrë efektive të kursyer kostot dhe për të përmirësuar cilësinë e projektit. Shtypjen 3D është në fakt një teknologji relativisht të pjekur. Në të ardhmen, shtypjen 3D do të hyjnë gjithnjë e më shumë familje. Ndoshta ju mund të shtypura të gjitha llojet e mjeteve, materialeve dhe madje edhe makina derdhur që ju duhet në shtëpi, dhe një ditë ne mund të shtypura jashtë shtëpinë tonë, dhe të gjithë imagjinatën e do të verifikohet.

建筑 3

elementeve të parafabrikuara shtypjen 3D

Në 3-Dimensional paraqitjen site dhe rërë tryezë, ndërtimi i përkohshëm i ndërtesave zyra, vinça kullë, bare çeliku, oborre, makineri, etj mund të rregullohen me dorë. Vendndodhjen e projektit faqosje dhe dizajn CI mund të reflektohet më intuitive dhe të thellë nga vendosja, planifikimin dhe realizimin e të vend paraqitjen në tryezë rërë. faqe paraqitjen 3-dimentional dhe tabela rërë gjithashtu mund të ndihmojë për të reflektuar zhvillimet e fundit në vend, të gjetur zgjidhjen më të mirë, zgjedh alokimin e burimeve, në mënyrë efektive të kursyer kostot dhe për të përmirësuar cilësinë e projektit. Shtypjen 3D është në fakt një teknologji relativisht të pjekur. Në të ardhmen, shtypjen 3D do të hyjnë gjithnjë e më shumë familje. Ndoshta ju mund të shtypura të gjitha llojet e mjeteve, materialeve dhe madje edhe makina derdhur që ju duhet në shtëpi, dhe një ditë ne mund të shtypura jashtë shtëpinë tonë, dhe të gjithë imagjinatën e do të verifikohet.

SL 3D printer rekomanduar

Të gjitha seri e seri 3DSL e printera 3D