Atikan jeung Panalungtikan

aplikasi industri pendidikanna

教育 1

akademi SMK Tengah jeung luhur sarta akademi sarjana bisa nerapkeun pikeun téhnologi percetakan 3D profésional (arah aplikasi industri percetakan 3D), sarta ogé bisa ngahijikeun integrasi profésional kalayan akademi jeung universitas pikeun muka tipe anyar tina utama komposit. positioning profésional bisa dibagi jadi tilu arah:

1. Gabungkeun aya ngolah jeung jurusan manufaktur (manufaktur mékanis, manufaktur mobil, téhnologi electromechanical, téhnologi kapang, téhnologi kontrol numeris, shipbuilding, jsb);

2. Gabungkeun jurusan desain industri aya (design pakéan, rékayasa konstruksi, desain produk, molding plastik, design jati jeung produksi, jsb).

3. gabungan sareng jurusan aya industri seni (seni industri, design seni jeung produksi, téhnologi digital Imaging, jsb).

教育 3

latihan bakat Expertised 3D

教育 5

Mayar langkung perhatian ka pangabisa operasi praktis jeung kamampuhna ngembangkeun, sarta ngabebaskeun siswa pamikiran inovatif tur kamampuhna praktis. Ti rarancang Kurikulum pikeun internships murid kana saran karya sarjana ahir, gawang kami geus ngahiji sakola tur ngembangkeun langkung percetakan 3D tal ents.

pilihan pagawean:

Ⅰ. arah pagawean: desain produk, rékayasa sabalikna, prototyping, nguji produk, verifikasi produk, jsb .;

Ⅱ. Kategori bisnis: otomotif, kapang, médis (dental, bantuan médis), desain arsitéktur, perhiasan, pakean, Toys, prop pilem, footwear, institutes panalungtikan, pausahaan percetakan 3D, jsb .;

arah kewirausahaan:

Anjeun tiasa nyetél hiji 3D percetakan awan platform produksi nu didasarkeun-Internet sarta muka jaringan layanan; Anjeun tiasa muka hiji studio kreatif pikeun nampa desain produk, ngabalikeun rékayasa, inspeksi 3D, préparasi sampel produk, verifikasi produk, jsb .; Anjeun tiasa muka hiji 3D jasa-berorientasi pikeun konsumén. Nyitak toko fisik; tiasa nyetél marketing, sanggeus-jualan tim, nyetél parusahaan jualan keur percetakan 3D jeung 3D scanning parabot;

Anjeun tiasa muka 3D percetakan toko fisik, nyadiakeun layanan Pribadi, nu bisa ngaropea produk pikeun konsumén; malah leuwih, anjeun tiasa nyetél pamasaran sarta sanggeus-jualan tim, teras ngawangun up a percetakan 3D atanapi 3D parusahaan jualan parabot scanning.

Hosting kompetisi 3D nasional

教育 6

Ngamajukeun pangajaran, diajar, pamakéan, inovasi ku persaingan

Dina Juli 2017, anu 10 ulang Elite Liga Nasional kontes 3D diayakeun di Haramay, Xinjiang, aya leuwih ti 50 tim milu dina "Piala Digital" design kreatif digital sarta kompetisi manufaktur calakan.

Dina September 2017, Cina 3D Printing Kreatif Design Kompetisi kadua dilaksanakeun di Xi'an kalayan leuwih ti 80 tim milu dina kompetisi.

Dina Désémber 2017, dina Nasional 3D kontes final 10 dilaksanakeun di Yuxi, Yunnan, aya leuwih ti 50 tim milu dina "Piala Digital" design kreatif digital sarta kompetisi manufaktur calakan.

教育 7

produk recommemded

Kabéh runtuyan printer 3D jeung scanner 3D