Tim kami

ABUIABAEGAAg95Hl1wUo2u6h3gIw9AM4yQI

Dr Zhao (Ketua, pangadeg sarta CTO)

anggota Panitia Komite Téknis Nasional on aditif Manufaktur of Standardisasi Administrasi Cina. Dr Zhao lahir di Dayeuh Xiangtan, propinsi Hunan, gelar doktor ngeunaan Xi'an Jiaotong Universitas. Anjeunna kantos di wakil profesor inShanghai Jiao Tong Universitas. Anjeunna cikal bakal percetakan Cina 3D jeung didigitalkeun 3D.

Dr Zhao kantos successively ngadegkeun parusahaan ti Uni Tech na SHDM sarta junun researched, dimekarkeun tur industrialized nu printer SL 3D, terstruktur scanner 3D lampu, scanner awakna laser sarta ngadegkeun kaunggulan kalapa produk relevan di pasar domestik sahingga ngajadikeun hiji kontribusi beredar mun percetakan 3D urang jeung 3D manufaktur digital.

tim urang

SHDM ayeuna boga leuwih ti 70 buruh na leuwih ti 20% nu mibanda Masters atanapi derajat Dokter urang. The SLA runtuyan printer 3D jeung white- scanner lampu, awak laser scanner researched tur dikembangkeun ku group urang ngarah ku Dr. Zhao kantos meunang Nasional Awards kelas kadua pikeun ilmiah sarta Technological kamajuan sarta Shanghai Award pikeun ilmiah sarta Technological kamajuan. Sagedengeun ti eta, SHDM ogé dimekarkeun printer 3D SLM logam, runtuyan printer FDM industri jeung printer 3D keramik. SHDM owns leuwih ti 20 patén-patén tina papanggihan téhnologis na hak cipta software.

 

001