Tentang Kami

Shanghai Digital Manufaktur Co., Ltd (SHDM) (NEEQ kode stock: 870857) diadegkeun dina taun 2004, mangrupa hiji perusahaan tinggi-tech na oge workstation akademisi di Shanghai. SHDM nyaéta parusahaan profésional fokus dina R & D, manufaktur, jualan di printer 3D tinggi-tech jeung scanner 3D jeung nyadiakeun solusi percetakan 3D sakabéh. Sagedengeun ti eta, SHDM mangrupakeun agén langsung pausahaan Stratasys. SHDM ieu headquarted di wewengkon industri tina Sarwa Kota, Kab Pudong, padeukeut jeung loba pausahaan internasional-kelas munggaran. SHDM geus ngadegkeun pausahaan Cabang jeung kantor di kota Chongqing, Xiangtan, Tianjin, Ningbo, Shenzhen, sarta Changsha.

Kusabab yayasan, SHDM ngasuh misi "Digital Manufaktur Parobahan nu Dunya" na insists dina gagasan manajemen "attentive Manufaktur, ikhlas Service" sarta geus nyetél brand unik tina "Digital Manufaktur" ngaliwatan leuwih ti 10 taun ieu panalungtikan painstaking & ngembangkeun, akumulasi pangalaman, téhnologi canggih, kualitas punjul sarta sistem layanan sampurna. SHDM nyadiakeun produk kualitas luhur sarta jasa pikeun rupa-rupa usaha domestik jeung internasional, akademi jeung sains & panalungtikan lembaga, kayaning Shanghai Jiao Tong Universitas, Umum motor Gotong royong, Chengdu Pesawat Research Institute, Senyuan Grup, Central Akademi Rupa Seni, The kaopat Militér Médis Universitas jsb, ngawengku rupa-rupa industri kaasup manufaktur industri, médis, mobil, robot, aerospace, atikan sarta panalungtikan ilmiah, expositions, kreativitas budaya, individualization jsb

Year1995: dibuka printer SLA mimiti
Taun 1998: Won the prize of scientific and technological
achievements of first class of the Ministry of Education
Taun 2000: Dr. Zhao won the National Award of 2nd Class of
Scientific Progress
Taun 2004: SHDM company was founded
Taun 2014: Award of 2nd Class of Shanghai Technological
Invention

Taun 2014: Didirikeun kerjasama strategis kalayan Stratasys
Year 2015: Participated in establishing the 3D printing standard
in universities and colleges
Taun 2016: Dr. Zhao jadi anggota panitia Nasional
AM Committee
Taun 2016: SHDM won the title of high-tech enterprise
Taun 2017: SHDM was listed in the stock market of NEEQ
(Stock No.:870857)
Taun 2017: Recognized as the academician expert workstation of
3D industry