suhu Print materi-dhuwur tahan-T1120

Short Description:

Suhu dhuwur tahan-T1120 kanggo printing 3D

 bahan print 3D

Detail produk

Properties

Bahan Printing 3D

suhu dhuwur tahan-T1120

Umum Pambuka

Ciri:

SZUV -T1120 punika resin SL kuning kang wis kinerja termal unmatched. Bisa tahan Suhu ing keluwihan saka 200 ℃ ing wektu cendhak lan 120 ℃ ing dangu. Punika dirancang kanggo nangani variétas suhu dhuwur lan aplikasi testing salabetipun.

耐高温 2
耐高温 1

fitur khas

Ingkang kiyat lan apik resistance

C-UV 1670-120 bisa ngadeg asor, banyu lan pelarut, kayata bensin, fliud transmisi, lenga lan ngademake. Kanthi panas resistance unmatched sawijining iku cocok kanggo aliran, HVAC, cahya, perkakas, ngecor lan angin testing trowongan aplikasi. 

-BUILD LUWIH CEPET lan berkembang LUWIH CEPET

Miturut nyediakake output cepet lan bagean karo, lumahing gampang-kanggo-jawab Gamelan, SZUV-T1120can pagawean project saka teken kanggo Testing bagean ing wektu cedhak. 

aplikasi khas

-Under-testing komponèn hood

suhu -High RTV ngecor

-Wind testing trowongan 

testing peralatan -Lighting

-Composite autoclave perkakas 

testing komponèn -HVAC 

-Intake testing pipa 

-Orthodontics

耐高温 3

Sawetara Projects MY

btn12
btn7
汽车 配件
包装 设计
艺术 设计
医疗 领域

Education

Hand Molds

Auto Parts

Desain Packaging

Desain Art

Medical


  • Previous:
  • Next:

  • katon

    putih 

    Kapadhetan 

    1.13g / cm 3 @ 25 

    viskositas                 

    400 ~ 480 CPS @ 29 

    Dp                        

    0,152 mm

    ec     

    7,6  MJ / cm 2

    kekandelan lapisan Building 

    0,05 ~ 0.12mm

     

    Properties Teknik Material Post-nambani

    Takeran

    METHOD TEST

     

     

    VALUE

     

     

    90-menit UV kirim-tamba

    90-menit UV +2 jam @ 160  termal  kirim-tamba

    Atose, Shore D

    ASTM D 2240

    87

    91

    Flexural pengaturan, MPa

    ASTM D 790

    2678-3186

    3502-3631

    kekuatan Flexural, MPa

    ASTM D 790

    60-80

    90-101

    Tensile pengaturan, MPa

    ASTM D 638

    2840-3113

    3484-3771

    plenetan kekuatan, MPa

    ASTM D 638

    58-67

    50-62

    Elongation ing break

    ASTM D 638

    4-8%

    4 -6%

    kekuatan Impact, notched lzod, J / m

     

    ASTM D 256

     

    18 ~ 30

     

    16 ~ 23

    Panas suhu deflection, 

     

    ASTM D 648 @ 66PSI

     

    81

    98

     

    Kaca transisi, Tg

    ,

    DMA , E " puncak

     

    100

    111

     

    Koefisien saka expansion termal, E6 /

    TMA ( T <Tg )

     

    79

     

    86

     

    Termal doyo, W / m.

     

    0,171

     

    Kapadhetan

     

    1,24

     

    panyerepan banyu

    ASTM D 570-98

    0,49%

    0.46%

  • Related Produk